MAinostelineet

Meidän valikoimistamme löytyy niin varmasti luotettavat merkkituotteet kuin edullisemmat kamppisversiotkin. Kuvien perusteella telineitä on oikeastaan mahdotonta vertailla, joten merkkituotteet ovat turvallinen valinta. Oikeaa telinettä etsiessä kannattaa huomioida telineistä muutama tärkeä seikka. Merkkituotteilla on merkkituotteiden takuut ja ne kestävät varmasti vuosien käyttöä. Näihin merkkituotteisiin on myös järkevää vaihtaa kuvavuotaa, jolloin ne ovat myös kestävän kehityksen kannalta hyviä valintoja. Merkkituotteita ovat mm. Expandin, Spennaren, Mark Bricin sekä Expolincin telineet.

"Mainostelineiden viidakko on laaja ja syvä. Autan erittäin mielelläni etsimään oikeat vaihtoehdot juuri sinun tarpeisiisi"

Mainostelineet

sisälle ja ulos

Soita meille 044 533 2558

Rollupit

Bannerstandit

Kuljetuslaatikko/Messutiski

ilmatäytteiset mainostelineet

Messuseinäkkeet

esitetelineet

Muut tuotteet

"Mainostelineiden viidakko on laaja ja syvä. Autan erittäin mielelläni etsimään oikeat vaihtoehdot juuri sinun tarpeisiisi. Soitellaan! "

mainostelineet ulkokäyttöön

Markkinoilta löytyy myös ulkokäyttöön tarkoitettuja telineitä. Valikoimissa on erilaisia kevytlipputankoja sekä ulkokäyttöön tarkoitettu rollup. Kun tarvitaan massiivisempaa ulkomainontaa, niin vaihtoehtona on tällöin helposti kustomoitavat trussitelineet. Telineet voidaan rakentaa mittojen mukaan juurikin tarpeidenne mukaiseksi. Trussitelineitä voidaan kiinnittää myös seinärakenteisiin luoden näyttäviä mainospintoja. Perinteiseen katumainontaan löytyy myös valikoima erilaisia katuständyjä.

Kevytlipputangot

 

Erilaisia kevytlipputankoja löytyy moneen lähtöön. Markkinoilla on paljon Windereitä, Beachflageja sekä muita lippuja, joita löytyy eri muodoissa ja koossa. Yleisin malli on pisara, mutta vaihtoehtojakin on.

Muut Ulkotuotteet

Trussitelineet

 

Kun tarvitaan isoa mainostelinettä ulkokäyttöön tai vaikkapa kenties messuille osaston seinärakenteiksi niin alumiinipohjaiset trussirakenteet ovat erittäin laadukas ja helppo vaihtoehto. Trussipaloja löytyy joka lähtöön ja niistä voidaan koota eri kokoisia ja muotoisia kokonaisuuksia. Telineisiin on mahdollista integroida myös hissiominaisuus, jolloin telineisiin on erittäin helppoa vaihtaa tulosteita eikä nostinkalustoa välttämättä tarvita lainkaan. Trussitelineet voidaan rakentaa omilla jaloillaan seisoviksi tai ne voidaan myös asentaa talojen julkisivuihin kiinni.

Mainosmasiina Oy

Annankatu 1

28100 Pori

044 533 2558

Y-tunnus: 2621366-1