Mainostelineet sisälle ja ulos

Meidän valikoimistamme löytyy niin varmasti luotettavat merkkituotteet kuin edullisemmat kamppisversiotkin. Kuvien perusteella telineitä on oikeastaan mahdotonta vertailla, joten merkkituotteet ovat turvallinen valinta. Oikeaa telinettä etsiessä kannattaa huomioida telineistä muutama tärkeä seikka. Merkkituotteilla on merkkituotteiden takuut ja ne kestävät varmasti vuosien käyttöä. Näihin merkkituotteisiin on myös järkevää vaihtaa kuvavuotaa, jolloin ne ovat myös kestävän kehityksen kannalta hyviä valintoja. Merkkituotteita ovat mm. Expandin, Spennaren, Mark Bricin sekä Expolincin telineet.

EXPAND

Expand on varmasti yksi mainostelineiden valmistajien markkinajohtajista. Expandin telineet ovat erittäin laadukkaita ja valikoimaa löytyy laidasta laitaan rollupeista ja messuseinäkkeistä esitetelineisiin sekä laadukkaisiin ulkotuotteisiin.

Rollupit

Expand Quickscreen 1

expandQuickscreen1Expand Quickscreen 1 on Expandin perusmallinen rollup. Teline on erittäin laadukas ja kestää varmasti vuosien käyttöä. Teline on myös todella tukeva. Telineeseen on myös tarvittaessa järkevää vaihtaa kuvavuotaa.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm, 218 cm

Expand Quickscreen 3

expandQuickscreen3Expand Quickscreen 3 on perinteisesti ollut Expandin lippulaiva. Telineessä ei ole kääntyvää keskijalkaa, vaan se seisoo tukevasti oman runkorakenteensa varassa. Telineeseen on saatavilla erivärisiä päätysuojia ja telineessä on myös teleskooppivarsi. Kokonaisuuden kruunaa vaihdettavat vuotakasetit.

Leveysvaihtoehdot: 50 cm, 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi, 160-225 cm

Expand Mediascreen 1

expandMediascreen1Expand Mediascreen 1 eroaa ihan perusmallista siten, että sen runkorakenne on vähän sirompi ja siinä on hienot kromiviimeistelyt telineen päädyissä sekä keskijalassa. Telineessä on myös teleskooppivarsi, joka mahdollistaa telineen käytön eri korkuisena välillä 160 cm – 225 cm.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm, 150 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi, 160-225 cm

Expand Mediascreen 2

expandMediascreen2Joskus on tärkeää, että sanoma näkyy kahteen suuntaan. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi kauppakeskusten tai vaikkapa lentoasemien pitkät käytävät. Expand Mediascreen 2 mahdollistaa tämän. Telineen nerokkaassa runkorakenteessa on kaksi vuotapaikkaa, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm, 220 cm

Expand Mediascreen M2

Expand-M2Expand M2 on design-telineiden huippua. Nerokas ja erittäin tukeva runkorakenne, joka seisoo omillaan ilman ylimääräisiä tukijalkoja. Telineesä on myös todella helposti vaihdettavat vuotarullat, joka mahdollistaa sen, että voit ottaa yhden telinerungon ja vaikkapa 3 vuotarullaa ja sanoman vaihto käy sekunneissa. Telinettä saa mustana sekä hopeanharmaana.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm ja 100 cm

Expand XL

expandMediascreenXLExpand Mediascreen XL on yksi markkinoiden isoimpia rollup-telineitä. Telineillä pystytään luomaan isoja seinäkekokonaisuuksia kuvavuodan ylälistasta löytyvän magneetin avulla. Telinettä on saatavana kahtena leveytenä ja korkeimmillaan telineen voi hankkia 300 cm korkeana!

Leveysvaihtoehdot: 100 cm, 120 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm, 218 cm, 250 cm, 300 cm

Expand Promo

ExpandPromoExpand Promo täyttää markkinoilla sen aukon, joka pitkään on ollut täyttämättä. Nyt saatavilla on oikeasti laadukas kamppis/promo-rollup, joka laadullaan peittoaa valtaosan markkinoiden halpistelineistä.

Vaikka teline onkin tarkoitettu kamppiskäyttöön niin Expand Promolla on myös Expandin normaali elinikäinen runkotakuu. Teline pakkautuu näppärään kantopussiin.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm

 

Bannerstandit

Expand Bannerstand

expandBannerstandKun tarvitset yksinkertaista, tyylikästä ja kevyttä mainostelineratkaisua niin Expand Bannerstand on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Telineen voi tarvittaessa pakata erittäin pieneen tilaan, mutta se kulkee myös asiallisesti omassa kuljetuslaukussaan. Kuvavuodan ylä- ja alalistassa on magneetit, joilla voidaan yhdistää telineitä keskenään ja luoda isoja seinäkokonaisuuksia.

Leveysvaihtoehdot: 40 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: 140 cm, 180 cm, 220 cm, 250 cm

Expand Promo Bannerstand

Expand_Promo_BS_Front_1Expandin kamppisversio Bannerstand-telineestä. Kustannustehokas vaihtoehto, kun tarvitset ison määrän ständejä vaikka uuden tuotteen markkinointiin. Edullinen vaihtoehto, mutta kuitenkin totuttua Expand-laatua.

Leveysvaihtoehdot: 76 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm

Expand_Promo_BS_Foot_1

Expand Xstand

expandXstandExpand Xstand on hyvä kevytteline lyhyisiin kampanjoihin tai tuotelanseerauksiin. Teline on erittäin kevytrakenteinen ja siinä voidaan käyttää jopa paperisia kuvavuotia. Teline kulkee pahvisessa kuljetuslaatikossa.

Leveysvaihtoehdot: 60 cm, 65 cm, 80 cm
Korkeusvaihtoehdot: 160 cm, 180 cm

 

Messuseinäkkeet

Expand Grandfabric

Expand-GrandFabric-double-print-different-665px

Yhdistä profiilit, vedä kangas telineen päälle, lisää tukijalat. Valmis! Expand Grandfabric on uutuus, joka tuo kaivatun lisän perinteisten seinäkkeiden rinnalle. Seinäkettä löytyy kaarevana sekä suorana versiona. Teline on käytännössä aina kaksipuolinen, joka mahdollistaa telineen monipuolisen käytön. Teline tosi helppo laittaa pystyyn ja purkaa. Vaikka teline on melko kevyt niin sen liikuttelu pystytettynäkin on mahdollista. Teline toimitetaan joko pyörällisessä nylon-laukussa tai Expand Podiumcase -kuljetuslaatikossa.

Expand-GrandFabric-bag-transportbox-665px

Kokovaihtoehdot: Telineestä löytyy eri leveyksiä riippuen, onko teline kaareva vai suora. Korkeuksia on kaksi: 240 cm tai 318 cm

Expand 2000

expand2000Perinteinen messuseinäke on edelleen turvallinen valinta, kun etsitään laadukasta ja kestävää kokonaisuutta. Seinäkettä on saatavana useassa eri koossa sekä suorana tai kaarevana versiona. Teline pakataan Expand Podiumcase kuljetuslaatikkoon, joka muuntautuu näppäräksi ja varmasti yhdeksi markkinoiden tukevammaksi messutiskiksi. Expand 2000 on erittäin laadukas ja pitkäikäinen valinta, kun etsitään perinteistä messuseinäkettä. Telinettä saa sekä kaareva, että suorana vaihtoehtona. Kokovaihtoehdot ovat 1×3 – 5×3. (HUOM! 1X3 merkintä ei tarkoita 1m x 3m vaan luvut tarkoittavat rungon neliskanttisten paneelien määrää.)

Kokovaihtoehdot: Suora tai kaareva seinäke suorilla tai kaarevilla päädyillä. 1×3 – 5×3. Mahdollisuus luoda myös ”custom”-versioita.

Expand Mediawall

expandMediawallExpand Mediawall on päivitetty versio Expand 2000 kokonaisuudesta. Seinäke on muuten samankaltainen ja kasaus tapahtuu samalla tavalla, mutta Mediawall on vähän korkeampi kuin edeltäjänsä. Ei niin perinteisen korkuinen seinäke erottuu edokseen messutapahtumissa. Saatavana myös erikoiskoko XL suureen seinäketarpeeseen. Telinettä saa sekä kaareva, että suorana vaihtoehtona. Kokovaihtoehdot ovat 1×3 – 5×3. (HUOM! 1X3 merkintä ei tarkoita 1m x 3m vaan luvut tarkoittavat rungon neliskanttisten paneelien määrää.)

Kokovaihtoehdot: Suora tai kaareva seinäke suorilla tai kaarevilla päädyillä. 1×3 – 5×3. Mahdollisuus luoda myös ”custom”-versioita.

Expand Mediafabric

expandMediafabricExpand Mediafabric on kevyempi, kangasvaihtoehto perinteiselle Expand 2000 mallille. Seinäke pakataan laadukkaaseen kangaslaukkuun, jossa on pyörät alla. Seinäkkeeseen voidaan jättää (kangaslaadusta riippuen) kangas kuljetuksen ajaksi paikoilleen ja kun seinäke vedetään uudelleen auki niin kangas pingottuu siististi telineeseen. Kangaslaukku ei itsessään toimi messutiskinä, mutta Mediafabric seinäkkeen voi täydentää esimerkiksi Spennaren Textile Counter messutiskillä.

Kokovaihtoehdot: Suora tai kaareva seinäke 1×3 – 5×3. Mahdollisuus luoda myös ”custom”-versioita.

Expand Tower

expandTowerExpand Tower on mielenkiintoinen valopyloni, joka varmasti huomataan. Sen pyöreän muodon ansiosta teline ei vie paljoakaan lattiapinta-alaa ja pyöreä muoto mahdollistaa myös erilaiset sovellusvaihtoehdot. Telinettä on saatavana kahta korkeusvaihtoehtoa ja molemmat vaihtoehdot voidaan valaista kahdella eri tavalla. Valot voidaan joko sijoittaa tornin sisälle (loisteputket) tai sitten ne voidaan asentaa telineen yläreunaan (varsivalaisimet).

Kokovaihtoehdot: Korkeus 225 cm tai 300 cm. Tornin halkaisija 66 cm.

Expand Linkwall

expandLinkwallExpand Linkwall on uusi seinäkeratkaisu, joka mahdollistaa samojen seinäke-elementtien käytön monella eri tavalla. Linkwall sarjaan kuuluu ns. base-unitit sekä taipuisat välikappaleet ja päätyvuodat. Näillä elementeillä voidaan luoda messuosaston koosta ja tarpeesta riippuen erilaisia kokonaisuuksia. Erittäin näppärä tuote, jos messuosastonne muoto usein muuttuu. Telineitä voidaan käyttää myös yksinään omina elementteinään.

Kokovaihtoehdot: Base unit leveys 90 cm. Korkeusvaihtoehdot 220 cm, 250 cm, 290 cm. Flexible link leveydet 60 cm tai 27 cm. Korkeudet samat kuin Base uniteissa. Päätypaneelit (End panels) leveys 18 cm.

Expand Panoramic Frame System

expandPanoramicFramePanoramic Frame System on aivan uusi ratkaisu, jolla voidaan luoda eri kokoisia, itsestään seisovia 1- tai 2-puolisia seinäkkeitä. Panoramic Framen etu normaaliin messuseinäkkeeseen on se, että se vie lattiatilaa syvyyssuunnassa todella vähän ja kangas pingottuu kehykseen todella suoraan ja se näyttää lähes täysin rypyttömältä. Panoramic Framesta löytyy ns. vakiokokoja, mutta telineet voidaan tarvittaessa tehdä myös custom-kokoisina. Jalkavaihtoehtoja (Support feet) on erilaisia ja Panoramic Framesta voidaan tehdä myös ”seinätauluja”.

Panoramic Frame Systemillä voidaan tehdä myös kokonaisia messuosastoja. Tuotetta on olemassa paria erilaista vaihtoehtoa riippuen osaston muokattavuuden tarpeesta ja siitä, miten haluat osaston kuljetettavan. Panoramic seinät on myös mahdollista saada takaa valaistuna, joten osastosta voidaan tehdä todella näyttävä ja erottuva.

Leveysvaihtoehdot: 80 cm, 100 cm, 300 cm, 400 cm, 500 cm
Korkeusvaihtoehdot: 100 cm, 150 cm, 200 cm, 250 cm

 

Kuljetuslaatikko/Messutiski

Expand Podiumcase

expandPodiumcaseYksi markkinoiden tukevimmista messutiskeistä. Toimii itsessään tilavana kuljetuslaukkuna. Kaksi pöytälevyvaihtoehtoa, jotka mahdollistavat tiskin monipuolisen hyödyntämisen. Selkeästi suositumpi vaihtoehto pöytälevyistö on ”bumerangin” muotoinen pöytälevy. Tiskin takana tällöin myös laskutasot. Kestää todella paljon painoa. Pöytälevyn värivaihtoehtoja on useita. Perusvärit ovat hopean harmaa, valkoinen, musta, tammi.

Messutiskin mitat isolla pöytälevyllä:
Leveys 124 cm, Korkeus 98 cm, Syvyys 60 cm

Messutiskin mitat pienellä pöytälevyllä:
Leveys 73 cm, Korkeus 98 cm, Syvyys 45 cm

Expand Podiumcase outdoor

expandPodiumcaseOutdoorExpand Podiumcasesta on saatavana nyt myös ulkokäyttöön tarkoitettu versio. Tiskin pöytälevy on muovia ja materiaali on naarmuja kestävää ja vettä hylkivää. Myös kuvavuotana tässä käytetään ulkokäyttöä hyvin kestävää materiaalia.

Messutiskin mitat isolla pöytälevyllä:
Leveys 124 cm, Korkeus 98 cm, Syvyys 60 cm

Messutiskin mitat pienellä pöytälevyllä:
Leveys 73 cm, Korkeus 98 cm, Syvyys 45 cm

Expand Podiumcase XL

expandPodiumcaseXLexpandPodiumcaseXL-2Extraleveä tiski koostuu kahdesta Expand Podiumcase -laukusta, uudesta todella isokokoisesta pöytälevystä, kuvavuodasta etupintaan sekä takapuolelle tulevista hyllyistä. Hyllyjä on todella paljon eli laskutilaa esitteille, käyntikorteille ja muille markkinointimateriaaleille on runsaasti. Tiski on tutusti erittäin tukevaa Expand Podiumcase -laatua. Tällä kokonaisuudella pystyy luomaan tosi nopeasti ison messutiskin joka kestää käyttöä ja katseita.

Leveys 218 cm, syvyys 106 cm, korkeus 98 cm.

Expand Podiumbox

expandPodiumboxExpand Podiumbox on Podiumcasea pienempi kuljetuslaukku, joka samoin kuin Podiumcasekin, muokkautuu messutiskiksi. Pöytälevy tässä mallissa on ovaalin muotoinen, jolloin telineestä saadaan tehtyä tukeva ”puhujanpönttö”. Värivaihtoehja kansilevyssä on useita: alumiini, konjakki, mahonki, koivu ja valkoinen.

Messutiskin mitat Expand 2000 setin yhteydessä: Leveys 67 cm, Korkeus 97 cm, Syvyys 42 cm
Messutiskin mitat muuhun kuin Expand 2000 kuljetukseen: Leveys 56 cm, Korkeus 98/113 cm, Syvyys 37 cm

 

Esitetelineet

Expand Brochurestand

expandBrochurestandErittäin tukeva ja laadukas esiteteline. Menee kuljetuksen ajaksi siististi kasaan ja on erittäin helppo ja nopea kasata pystyyn nerokkan magneettikiinnityksen ansiosta. Esitteet voidaan jättää kuljetuksen ajaksi paikoilleen. Kaksi korkeusvaihtoehtoa.

Korkeus neljällä hyllyllä: 140 cm
Korkeus viidellä hyllyllä: 173 cm

 

Muut Expand tuotteet

Expand Monitorstand (XL)

expandMonitorstandExpand Monitorstand on monitoriteline keskikokoisille näytöille. Suosituskoko näytölle on 32”, mutta näytön paino määrittää lopullisen koon, jota telineessä voidaan käyttää. Vaihtoehtona myös XL-ständy, joka kestää näyttöjä jopa 60” asti. Telineeseen on saatavilla myös näppärä taso, johon saa esimerkiksi kannettavan tietokoneen siististi monitorin alle. Teline voidaan tarvittaessa integroida Expand 2000 seinäkkeeseen, jolloin itse teline piiloutuu kuvavuotien taakse ja monitori on siististi kuvavuotien edessä.

Korkeusvaihtoehdot: 122 cm, 175 cm, 195 cm
Korkeusvaihtoehdot XL: 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm

Expand Popup -teltat

expandTeltatExpandilta löytyy myös laaja valikoima popup-telttoja. Laatumerkillä voit unohtaa yhteensopivuusongelmat sekä ongelmat kankaiden kanssa. Expandin teltoissa on värivalikoimaa runsaasti ja teltat voidaan personoida logoilla tai muilla graafisilla elementeillä. Telttoihin on saatavana paljon erilaisia lisäoptioita, kuten valaistus tai tuotetasot. Kokoja ja malleja on paljon. Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinulle sopiva malli!

Korkeusvaihtoehdot: 122 cm, 175 cm, 195 cm
Korkeusvaihtoehdot XL: 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm

 

SPENNARE


Spennaren laajaan telinevalikoimaan voit tutustua tarkemmin täällä

Spennare on toinen, ruotsalainen eniten myymämme kevyttelinevalmistaja. Spennarelta löytyy lähes vastaava valikoima kuin Expandilta ja usein tuotteita voikin käyttää vaikka ristiin.

Rollupit

Spennare Rollup Luna

Spennare Luna2

Spennare Luna1Luna tuo Spennaren valikoimaan uutta muotoilua. Telineen tukevan rakenteen johdosta siinä ei ole kääntyvää tukijalkaa, joten sen pystyy asemoimaan hyvinkin lähelle seinää. Lunaa on saatavana monessa eri koossa, joten juuri oikean leveyden valitseminen on helppoa! Telineestä löytyy jopa todella leveä 200 cm -vaihtoehto! Telineessä on teleskooppitanko, jolla korkeuden pystyy säätämään portaattomasti.

Leveysvaihtoehdot: 60 cm, 85 cm, 100 cm, 150 cm, 200 cm
Korkeusvaihtoehdot: teleskooppitanko 160-225 cm

Spennare Rollup-T

spennareTSpennare Rollup-T on Expandin perusmallinen rollup. Teline on erittäin laadukas ja kestää varmasti vuosien käyttöä. Teline on myös todella tukeva. Telineeseen on myös tarvittaessa järkevää vaihtaa kuvavuotaa.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm, 120 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm, 218 cm

Spennare Rollup S10

spennareS10Spennare Rollup S10 yllättää muotoilullaan. Pyöreät muodot ja erittäin laadukas ja kestävä design tekevät tästä telineestä yhden markkinoiden parhaimmista rollup telineistä. Tässä mallissa kuvavuota lähtee läheltä maanpintaa peittäen lähes koko runkorakenteen taakseen. Kokonaisuuden viimeistelee teleskooppivarsi, joka mahdollistaa kuvavuodan portaattoman korkeussäädön. Teline on saatavana myös tyylikkään mustana.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm, 150 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi 150-220 cm

Spennare Rollup S20

spennareS20Spennare Rollup S20 vie muotoilun uudelle aikakaudelle. Kaarevat muodot ja helposti vaihdettavat väripäädyt luovat erittäin laadukkaan kokonaisuuden. Päädyt ovat kiinni magneeteilla, joten niiden vaihtaminen on erittäin helppoa. Päädyt voidaan myös tarpeen mukaan teipata asiakkaan ilmeen mukaiseksi. Telineessä on teleskooppivarsi.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi 150-220 cm

Spennare Rollup S30

spennareS30Kun etsitään vähän laadukkaampaa, mutta kuitenkin kohtuuhintaista perustelinettä, niin silloin Spennare Rollup S30 on oikea vaihtoehto. Erittäin laadukas perusteline, jossa kuitenkin teleskooppivarsi mahdollistaen korkeuden säädön portaattomasti. Todella näppärää!

Leveysvaihtoehdot: 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi 150-220 cm

Spennare Penta

RUP-close-up-matches-2Spennaren uusi teline rikkoo rajoja muotoilullaan. Tämä teline erottuu varmasti ”perustelineiden” joukosta. Teline sijoittuu hinnaltaan samalle tasolle perusteline Rollup-T:n kanssa, mutta Pentassa on lisäominaisuutena teleskooppivarsi. Teline on yksi markkinoiden edullisimpia telineitä, joista teleskooppivarsi löytyy.

Leveysvaihtoehdot: 85 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi, 160-220 cm

 

Bannerstandit

Spennare Bannerstand S10

spennareBannerstandS10Erittäin tukeva ja monipuolinen Spennare Bannerstand S10 valmistetaan todella laadukkaista materiaaleista. Teline on erittäin kevyt ja se seisoo erittäin tukevasti pystyssä. Teline on mahdollista tarvittaessa pakata erittäin pieneen tilaan tai se kulkee siististi omassa kantolaukussaan.

Leveysvaihtoehdot: 60 cm, 80 cm, 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: 196 cm, 200 cm, 216 cm, 220 cm , 236 cm, 240 cm

Spennare Bannerstand S20

spennareBannerstandS20Spennare Bannerstand S20 on Spennaren edullisempi Bannerstand-vaihtoehto. Vähemmän kokovaihtoehtoja ja vähän ”raffimpi” design, mutta teline hoitaa tasaisen tyylikkäästi tärkeimmän tehtävänsä: Se kantaa sanomansa siistinä ja suorana. Edullinen vaihtoehto vaikkapa lyhyisiin promootioihin.

Leveysvaihtoehdot: 80 cm, 85 cm
Korkeusvaihtoehdot: 200 cm, 215 cm

Spennare X-Foot S10

spennareXfootS10Spennare X-Foot S10 on tyylikäs, laadukas ja erittäin kestävä telinevahtoehto. Spennaren tutut pyöreät muodot ja teleskooppivarsi tekevät tästä kevyttelineestä yhden markkinoiden tyylikkäimmistä kolmijalkatelineistä. Telinettä on mahdollista käyttää myös kaksipuolisena.

Leveysvaihtoehdot: 60 cm, 80 cm, 85 cm, 100 cm
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi 155-225 cm

Spennare X-Foot S20

spennareXfootS20Kun yksinkertaisuus ja edullisuus on valttia niin silloin Spennare X-Foot S20 on oikea valinta. Telinettä voidaan helposti käyttää myös kaksipuolisena ja tästäkin telineestä hinnastaan huolimatta löytyy teleskooppivarsi. Edullinen ja laadukas kokonaisuus.

Leveysvaihtoehdot: 80 cm (optiona hankittavissa listoja eri leveyksinä)
Korkeusvaihtoehdot: Teleskooppivarsi 155-225 cm

 

Messuseinäkkeet

Spennare Popup S10

spennarePopupS10Spennare Popup S10 vie messuseinäkkeiden rakenteen uudelle tasolle. Erittäin laadukkaat materiaalivalinnat sekä nerokas magneettikiinnitys luovat kokonaisuuden, joka on sekä laadukas, että kohtuullisen edullinen. Telinettä saa sekä kaareva, että suorana vaihtoehtona. Kokovaihtoehdot ovat 1×3 – 5×3. (HUOM! 1X3 merkintä ei tarkoita 1m x 3m vaan luvut tarkoittavat rungon neliskanttisten paneelien määrää.)

Leveysvaihtoehdot: 1×3 – 5×3
Korkeusvaihtoehdot: Telineen korkeus 225 cm

Spennare Popup S20

spennarePopupS20Spennare Popup S20 on edullinen, mutta kuitenkin laadukas messuseinäke. Perussettiä voidaan kohentaa kuljetuslaukulla sekä valaisimilla. Telinettä saa kaareva versiona. Kokovaihtoehdot ovat 1×3 – 5×3. (HUOM! 1X3 merkintä ei tarkoita 1m x 3m vaan luvut tarkoittavat rungon neliskanttisten paneelien määrää.)

Leveysvaihtoehdot: 1×3 – 5×3
Korkeusvaihtoehdot: Telineen korkeus 220,5 cm

Spennare Textile Popup S30

spennareTextilePopupS10Spennare Textile Popup S30 on erittäin laadukas ja näppärä messuseinäke. Seinäkkeessä käytetään kuvavuotana pääsääntöisesti laadukasta Microbacklit kangasta, joka voidaan pakata telineen mukana kasaan ja kun teline avataan niin kangas oikonee itsestään lähes suoraksi. Kuvavuota on kiinni näppärästi velcro-teipillä, jolloin sen uusiminen ja vaihtaminen käy todella helposti ja on myös edullista! (HUOM! 1X3 merkintä ei tarkoita 1m x 3m vaan luvut tarkoittavat rungon neliskanttisten paneelien määrää.)

Leveysvaihtoehdot: 1×3 – 5×3
Korkeusvaihtoehdot: Telineen korkeus 223 cm

 

Kuljetuslaatikko/Messutiski

Spennare Podiumbox S10

spennarePodiumboxS10Spennare Podiumbox S10 on yksi markkinoiden pienimpiä kovamuovisia tiskejä. Näppärän kokonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan ja sitä on helppo kuljettaa. Tiskin sanomaa tehostaa laadukas kuvavuota ja Podiumboxiin on saatavana myös hopeanharmaa pöytätaso.

Messutiskin mitat pöytälevyllä: Leveys 49 cm, Korkeus 92 cm, Syvyys 32 cm

Spennare Podiumbox S20

spennarePodiumboxS20Spennare Podiumbox S20 on Spennaren isompi Podiumbox vaihtoehto. Tiskin alla on pyörät, joka helpottaa kuljettamista huomattavasti. Tiskin sisään voidaan pakata esim. Spennaren messuseinäke tai sitten sitä voidaan käyttää muuten vain tilavana kuljetuslaukkuna. Tiskin sanomaa tehostaa laadukas kuvavuota ja Podiumboxiin on saatavana myös hopeanharmaa pöytätaso.

Messutiskin mitat pöytälevyllä: Leveys 65 cm, Korkeus 100 cm, Syvyys 45 cm

Spennare Roundup S10

spennareRoundUpSpennare Roundup S10 on hauska uutuus markkinoilla. Roundup tiskejä voidaan käyttää yksittäin tai niistä voidaan kasata muutaman yksikön korkuisia mainospyloneja. Hauska ja kevyt vaihtoehto esim. Expand Towerille. Uuteen versioon saatavana sisälle myös valaistus, jolloin tornista tulee valaistu kokonaisuus, joka varmasti huomataan!

Spennare Textile Counter S10

spennareTextileCounterS10Spennare Textile Counter S10 menee kuljetuksen ajaksi todella pieneen tilaan. Laadukas rakenne ja kolme eri väristä pöytätasoa mahdollista tiskin täydellisen personoinnin. Kevyt messutiski, joka sopii erittäin hyvin joko Expand Mediafabricin tai Spennare Textile Popupin kaveriksi.

Messutiskin mitat pöytälevyllä: Leveys 105 cm, Korkeus 105 cm, Syvyys 35 cm

 

Esitetelineet

Spennare Brochure Holder Pro

Spennare Brochureholder Pro

Spennare Brochureholder ProSpennare Brochureholder Pro tuo lisää laadukkuutta esitetelineiden kirjoon. Italiassa valmistettu tuote menee helposti kasaan ja siihen voi jättää esitteet kuljetuksen ajaksi paikoilleen

Korkeus neljällä hyllyllä: 153 cm

 

Spennare Brochure Holder S10

spennareBrochureholderS10Spennare Brochure Holder S10 esitetelineessä on läpinäkyvät, mutta kuitenkin ”reunalliset taskut”, joissa esitteet pysyvät varmasti paikoillaan. Telineen pystytys käy sekunneissa ja teline menee näppärästi pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Telineeseen voidaan jättää esitteet paikoilleen kuljetuksen ajaksi.

Korkeus neljällä hyllyllä: 155 cm

Spennare Brochure Holder S20

spennareBrochureholderS20Spennare Brochure Holder S20 on nerokas esiteteline, joka mahdollistaa esitteiden esillä olon kahteen suuntaan. Teline menee kuljetuksen ajaksi erittäin pieneen tilaan ja se kulkee siististi alumiininvärisessä kuljetussalkussa.

Korkeus kuudella hyllyllä: 155 cm

 

MARK BRIC

Rollupit

Marc Bric Bannerup Plus

marcbric-rollupMark Bric on yksi markkinoiden laadukkaimmista kevytteline ja display-valmistajista. Mark Bricin Bannerup Plus -rolluppia pidetään yhtenä markkinoiden nerokkaimpana runkoratkaisuna. Runko on erittäin laadukas ja jopa kohtuullisen painava vieden rollup-tukevuuden ihan uudelle tasolle. Runkoon on erittäin helppoa ja nopeaa vaihtaa kuvavuotaa eikä telineessä tarvita rulla- tai vaihtokasetteja vaan vaihto tapahtuu vain vetämällä vuota sivusta pois ja uusi samalla tavalla tilalle. 88 cm leveää telinettä on saatavilla myös mustana runkona.

Leveysvaihtoehdot: 60 cm, 88 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 240 cm
Korkeusvaihtoehdot: 186 cm, 212 cm

 

Esitetelineet

Marc Bric Swingup

marc-bric-swingupYksi markkinoiden laadukkaimmista esitetelineistä. Metallinen rakenne antaa tukevuutta ja teline menee silti kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan. Telineeseen on saatavilla muutama näppärä lisäosa. Yläkiinnikkeellä telineeseen saadaan helposti lisänäkyvyyttä tuova julistepaikka. Hyllyihin on saatavana myös jakopalikka, joka jakaa hyllyt kahteen pienempään osioon. Teline kulkee laadukkaassa kangaslaukussa. Vaihtoehdoksi normaalilaukulle on saatavana teleskooppivarrellinen sekä pyörällinen laukkuvaihtoehto.

 

EXPOLINC

Rollupit

Expolinc Classic

expolincRollupClassicExpolinc on neljäs markkinoilta löytyvä merkkituote. Erittäin pitkät perinteet omaava Expolinc Classic rollup on edelleen erittäin tunnistettava ja laadukas rollup. Telineen omalaatuinen muotoilu ja vaihdettavat vuotarullat tekevät telineestä edelleen erittäin halutun kokonaisuuden. Muutamia telineleveyksiä on saatavana myös mustana runkona.

Leveysvaihtoehdot: 70 cm, 85 cm, 100 cm, 115 cm, 145 cm
Korkeusvaihtoehdot: 195 cm, 215 cm

 

WINDSCAPE

Ilmatäytteiset mainostelineet

Ilmatäytteinen torni

windscape-torniTodella erottuva ja massiivinen rakenne, mutta kuitenkin niin kevyt, että sen voi nostaa helposti ilmaan! Ilmatäytteinen torni täyttyy alle 5 minuutissa ja sen korkeus on lähes 4m! Torni kulkee kätevästi esimerkiksi Expandin Podiumcase-laukussa. Torniin on myös erittäin helppoa vaihtaa kuvavuotaa. Tuote sopii erittäin hyvin esimerkiksi markkinointitoimistoille tai messurakentajille.

Korkeus: 391 cm
Leveys: 117 cm
Syvyys: 117 cm

Ilmatäytteinen riippuva rengas

windscape-rengasMessuosastosi päälle on nyt todella helppoa ripustaa näyttävä ja tyylikäs ja ennenkaikkea kevyt elementti. Unohda painavat trussi- ja levyviritykset ja ota ilmatäytteinen WindScape-rengas käyttöösi. Rengas täyttyy noin 3 minuutissa ja se kulkee helposti esimerkiksi pakattuna Expand Podiumcase kuljetuslaukkuun.

Korkeus: 117 cm
Halkaisija: 292 cm

Ilmatäytteiset seinäkkeet

Backdrops-Slideshow-1

WindScape-tuotteet luovat markkinoille uudenlaisen sarjan erinäköisiä ja -muotoisia messuseinäkkeitä. Kaikki vaihtoehdot täyttyvät noin 3 minuutissa ja ne pakkautuvat erittäin pieneen tilaan. Erilaisia muotoja ja kokoja on paljon ja tuotteisiin on saatavilla perinteisistä popupeista tuttuja lisätarvikkeita kuten valoja sekä Tablet-kiinnikkeitä. Telineet voidaan tehdä joko 1- tai 2-puolisina.

 

 

Mainostelineet ulkokäyttöön

Markkinoilta löytyy myös ulkokäyttöön tarkoitettuja telineitä. Valikoimissa on erilaisia kevytlipputankoja sekä ulkokäyttöön tarkoitettu rollup. Kun tarvitaan massiivisempaa ulkomainontaa, niin vaihtoehtona on tällöin helposti kustomoitavat trussitelineet. Telineet voidaan rakentaa mittojen mukaan juurikin tarpeidenne mukaiseksi. Trussitelineitä voidaan kiinnittää myös seinärakenteisiin luoden näyttäviä mainospintoja. Perinteiseen katumainontaan löytyy myös valikoima erilaisia katuständyjä.

EXPAND

Expand on varmasti yksi mainostelineiden valmistajien markkinajohtajista. Expandin telineet ovat erittäin laadukkaita ja valikoimaa löytyy laidasta laitaan rollupeista ja messuseinäkkeistä esitetelineisiin sekä laadukkaisiin ulkotuotteisiin.

Kevytlipputangot

Expand Flagstand 1 (2m, 3m, 4m)

expandFlagstand1Kun etsitään tuttua ja laadukasta merkkituotetta, Expand Flagstand 1 on paras vaihtoehto. Kyseistä kevytlipputankoa on saatavilla kolmea eri korkeutta. Teline seisoo yleensä tukevan ristikkojalan varassa ja tanko kestää vähän kovempaakin tuulta. Telineeseen on saatavilla myös metallinen lisäpaino, joka tuo lisää tukevuutta.

Korkeusvaihtoehdot: 210 cm, 310 cm, 410 cm
Lippujen koot (2m, 3m, 4m malleihin): 103 cm x 180 cm, 103 cm x 280 cm, 103 cm x 380 cm

Expand Flagstand XL (5,5m)

expandFlagstandXLExpand Flagstand XL on oikea tuote sinulle, joka etsit maksimaalista näkyvyyttä tapahtumissa. Teline nostaa lipun yläreunan jopa 5,5m korkeuteen ja säädettävällä teleskooppitangolla voit käyttää telinettä myös matalammissa tiloissa. Expandin laadukas rakenne takaa telineelle vuosien käyttöiän.

Lipun leveys: 120 cm
Korkeusvaihtoehdot: max 460 cm, teleskooppitanko.

 

Muut ulkotuotteet

Expand Mediascreen 2 outdoor

expandMediascreen2OutdoorExpand Mediascreen 2 outdoor on yksi harvoista, oikeasti ulkokäyttöön tarkoitetuista rollup-telineistä. Sen nerokas rakenne mahdollistaa telineen käytön erilaisissa sääolosuhteissa sekä monilla erilaisilla alustoilla. Telineessä on kaksi vuotamekanismia, jolloin telinettä voidaan käyttää myös kaksipuolisena maksimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi.

Kuvavuodan leveys: 85 cm
Kuvavuodan korkeusvaihtoehdot: 180 cm, 200 cm

Expand Display Tunnel

expandDisplayTunnelExpand Display Tunnel on hauska ja ennen kaikkea mieleenjäävä mainosväline. Teline kulkee näppärästi kokonaisuutena kantolaukussaan ja kun kantolaukun avaa niin teline pomppaa esiin eli kasaaminen on todella yksinkertaista. Samoin telineen pakkaaminen käy erittäin nopeasti. Hauska ja näkyvä vaihtoehto vaikka yleisötapahtumiin.

Tunnelin leveys / korkeus / syvyys: 200 cm / 58 cm / 62 cm

Expand Podiumcase Outdoor

expandPodiumboxYksi markkinoiden tukevimmista messutiskeistä. Toimii itsessään tilavana kuljetuslaukkuna. Kaksi pöytälevyvaihtoehtoa, jotka mahdollistavat tiskin monipuolisen hyödyntämisen. Selkeästi suositumpi vaihtoehto pöytälevyistö on ”bumerangin” muotoinen pöytälevy. Tiskin takana tällöin myös laskutasot. Kestää todella paljon painoa. Pöytälevyn värivaihtoehtoja on useita. Perusvärit ovat hopean harmaa, valkoinen, musta, tammi.

Messutiskin mitat isolla pöytälevyllä: Leveys 124 cm, Korkeus 98 cm, Syvyys 60 cm
Messutiskin mitat pienellä pöytälevyllä: Leveys 73 cm, Korkeus 98 cm, Syvyys 45 cm

 

KEVYTLIPPUTANGOT

Erilaisia kevytlipputankoja löytyy moneen lähtöön. Markkinoilla on paljon Windereitä, Beachflageja sekä muita lippuja, joita löytyy eri muodoissa ja koossa. Yleisin malli on pisara, mutta vaihtoehtojakin on.

Winder

expoflexWinderErilaisia Winder-vaihtoehtoja, malleja ja muotoja, löytyy markkinoilta hyvin kattava kirjo. Telineet ovat suhteellisen edullisia, mutta kuitenkin laadukkaita. Windereitä löytyy pisaran muotoisia, suorakaiteen muotoisia sekä näiden väliltä pyöristetyillä kulmilla. Kokoja löytyy matalista noin 200 cm korkeista Windereistä korkeisiin 500 cm korkeisiin versioihin.

Lippujen leveydet: 70 cm, 85 cm (yleisimmät, malleja on useita eli kokojakin löytyy myös muita)
Lippujen korkeudet: 180 cm – 440 cm (mallista riippuen)

 

TRUSSITELINEET

Kun tarvitaan isoa mainostelinettä ulkokäyttöön tai vaikkapa kenties messuille osaston seinärakenteiksi niin alumiinipohjaiset trussirakenteet ovat erittäin laadukas ja helppo vaihtoehto. Trussipaloja löytyy joka lähtöön ja niistä voidaan koota eri kokoisia ja muotoisia kokonaisuuksia. Telineisiin on mahdollista integroida myös hissiominaisuus, jolloin telineisiin on erittäin helppoa vaihtaa tulosteita eikä nostinkalustoa välttämättä tarvita lainkaan. Trussitelineet voidaan rakentaa omilla jaloillaan seisoviksi tai ne voidaan myös asentaa talojen julkisivuihin kiinni.

Trussiteline omilla jaloillaan

trussitelineetKun etsitään isoa, tukevaa ja pitkäkestoista käyttöä vaativaa mainostelinettä esimerkiksi rakennustyömaalle, on alumiinitrussista valmistetut telineet nykyaikainen ja erittäin laadukas vaihtoehto. Trusseista saadaan tehtyä käytännössä minkä kokoisia telineitä tahansa. Vaihtoehtoja näissä telineissä on todella useita. Trussit voidaan rakentaa siten, että ne seisovat omilla jaloillaan tai ne voidaan rakentaa siten, että ne asennetaan esimerkiksi rakennuksen seinään pysyväksi mainosratkaisuksi. Telineisiin on saatavilla myös ns. hissivaihtoehtoja, joilla pystytään luomaan helposti, jopa ilman nostokalustoa vaihdettavia kuvapintoja.

Telineen koko: Voidaan kustomoida täysin asiakkaan/kohteen vaatimusten mukaiseksi

Trussiteline, seinämalli

Kun etsitään isoa, tukevaa ja pitkäkestoista käyttöä vaativaa mainostelinettä esimerkiksi rakennustyömaalle, on alumiinitrussista valmistetut telineet nykyaikainen ja erittäin laadukas vaihtoehto. Trusseista saadaan tehtyä käytännössä minkä kokoisia telineitä tahansa. Vaihtoehtoja näissä telineissä on todella useita. Trussit voidaan rakentaa siten, että ne seisovat omilla jaloillaan tai ne voidaan rakentaa siten, että ne asennetaan esimerkiksi rakennuksen seinään pysyväksi mainosratkaisuksi. Telineisiin on saatavilla myös ns. hissivaihtoehtoja, joilla pystytään luomaanhelposti, jopa ilman nostokalustoa vaihdettavia kuvapintoja

Telineen koko: Voidaan kustomoida täysin asiakkaan/kohteen vaatimusten mukaiseksi

 

KATUSTÄNDYT

Perinteisiä katuständejä löytyy muutamia erilaisia malleja. Värivalikoimaa sekä kokovaihtoehtoja on runsaasti. Kun etsitään edullista ja perinteistä katumainontaa niin A-ständy on hyvä vaihtoehto. Meiltä saat muuten edullisesti myös tulosteet A-ständyihin!

A-ständy, suora tai kaareva, A3, 50 cm x 70 cm, 70 cm x 100 cm

katustandyKaarevaKevyempään katumainontaan valikoimistamme löytyy myös perinteiset katuständymallit. Malleja on paljon erilaisia, mutta yleisimmät vaihtoehdot ovat 50×70 ja 70×100 kokoiset ”kaarimallit” sekä jousitetut Windmaster-telineet vähän rajumpaankin olosuhteeseen.

Telineen koot: Eri vaihtoehtoja telinemallin mukaan. Yleisimmät koot 50 cm x 70 cm / 70 cm x 100 cm

Katuständy VS 50 cm x 70 cm

katustandyVSKevyempään katumainontaan valikoimistamme löytyy myös perinteiset katuständymallit. Malleja on paljon erilaisia, mutta yleisimmät vaihtoehdot ovat 50×70 ja 70×100 kokoiset ”kaarimallit” sekä jousitetut Windmaster-telineet vähän rajumpaankin olosuhteeseen.

Telineen koot: Eri vaihtoehtoja telinemallin mukaan. Yleisimmät koot 50 cm x 70 cm / 70 cm x 100 cm

Katuständy, Snap, 50 cm x 70 cm, 70 cm x 100 cm

katustandySNAPKevyempään katumainontaan valikoimistamme löytyy myös perinteiset katuständymallit. Malleja on paljon erilaisia, mutta yleisimmät vaihtoehdot ovat 50×70 ja 70×100 kokoiset ”kaarimallit” sekä jousitetut Windmaster-telineet vähän rajumpaankin olosuhteeseen.

Telineen koot: Eri vaihtoehtoja telinemallin mukaan. Yleisimmät koot 50 cm x 70 cm / 70 cm x 100 cm

Katuständy, Windmaster, 50 cm x 70, 70 cm x 100 cm

katustandyWindmasterKevyempään katumainontaan valikoimistamme löytyy myös perinteiset katuständymallit. Malleja on paljon erilaisia, mutta yleisimmät vaihtoehdot ovat 50×70 ja 70×100 kokoiset ”kaarimallit” sekä jousitetut Windmaster-telineet vähän rajumpaankin olosuhteeseen.

Telineen koot: Eri vaihtoehtoja telinemallin mukaan. Yleisimmät koot 50 cm x 70 cm / 70 cm x 100 cm