Valokuvatapetti omista kuvista

Rullaleveys ei tule materiaalissa vastaan. Tarvittaessa tapetit saadaan toteutettu tyylikkäästi ja edullisesti ilman sauman saumaa. Todella siistiä ja helppoa!

valokuvatapetit

Valokuvatapetit ovat tänä päivänä paljon muutakin kuin pelkkiä Havaii-maisemia. Valokuvatapetin voi tehdä vaikkapa itse valitsemastasi kuvasta tai esimerkiksi laadukkaasta kuvapankkikuvasta.

 

Valokuvatapetit voidaan toteuttaa ilman saumoja eli siis voimme tehdä vaikkapa 600 cm x 300 cm kokoisen tapetin ilman sauman saumaa, jolloin lopputulos on todella näyttävä ja siisti eikä huolta saumojen repsottamisesta ole. Halutessanne tapetti voidaan toki toimittaa myös "perinteisen" kokoisina tapettivuotina. Tarvittaessa autan erittäin mielelläni kuvan rajaamisessa.

 

 

Tapetoinnin pohjatyöt

 

Jotta iso tapetti on varmasti mahdollisimman turvallinen asentaa niin seinän pohjatyöt kannattaa tehdä huolellisesti. Seinä kannattaa tasoittaa tapetointia varten suunnitelluilla tasotteilla sekä varmasti seinässä hyvin pysyvillä pohjamaaleilla. Sopivina tasoitteina toimivat esimerkiksi Tikkurilan Presto-sarjan tasoitteet sekä maalina esimerkiksi Teknoksen Timantti pohjamaali."

Soita meille 044 533 2558

Mainosmasiina Oy

Annankatu 1

28100 Pori

044 533 2558

Y-tunnus: 2621366-1